вівторок, 02 серпня 2016 13:15

Молодятам на весіллі замість квітів дарували корм для тварин
6

У Черкасах побралися ведуча Марина Лук'яненко та оператор Володимир Мельник. Пара зустрічалася близько 10 років. Познайомилися під час роботи на телеканалі "ВІККА". Вова працював оператором, а Марина – журналістом і ведучою. Весілля святкували 27 липня, повідомляє infomist.ck.ua.

Родзинкою весілля стало те, що замість квітів пара попросила гостей дарувати їм корм для тварин. Спочатку запрошені сприйняли їхнє прохання жартома.

"Ми маємо кицю Ванільку. Підібрали її в одному з черкаських дворів, а тепер ця красуня мешкає у столиці. Ми б дуже хотіли, щоб тваринок-безхатьків було якомога менше. Не можемо їх всіх забрати до себе, зате змогли трішки підсолодити їхнє життя смаколиками",-розповіла Марина про свій задум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Ігор Зінкевич одружився

Загалом на весіллі молодятам подарували близько 150 кілограмів корму для тварин. Наступного дня пара передала його до притулку "Друг".

Зараз ви читаєте новину «Молодятам на весіллі замість квітів дарували корм для тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути