неділя, 25 вересня 2016 15:48

Казкове весілля у стилі Provence
26

Кожна дівчина з самого дитинства мріє та планує день свого весілля, адже саме в цей день все повинно бути ідеально. Хорошим рішенням стане організація свята в стилі Provence, пише bt-women.com.ua.

Основними складовими стилю Provence є:
1. Наявність натуральних матеріалів.
2. Використання ніжно-пастельних тонів.
3. Невід'ємні елементи на святковому столі – це вино, сир і виноград.
4. Плетені меблі ручної роботи, а також наявність якомога більшої кількості мереживних елементів.

Provence – це не просто стиль, це шматочок магії, який дасть вам можливість відчути себе у казці.

Provence – це легкий, затишний, простий стиль, який також називають французьким кантрі. Колірні рішення стилістики по-особливому ніжні і м'які: світло сірий, персиковий, оливковий, теракотовий, блідо-жовтий, створять неймовірну атмосферу та настрій.

Щодо образу нареченої, слід пам'ятати - природність і простота завжди в моді. Плаття слід вибирати з легких, прозорих тканин, виключаючи при цьому всілякі корсети і обтягуючі форми. Добре доповнить образ мереживна легка вуаль, яка, в свою чергу, надасть особливої ніжності і романтизму нареченій. Туфельки або сандалі на невеликому каблуці зроблять образ повним і лаконічним.

Provencе – це в першу чергу простота, тому варто відмовитися від масивної біжутерії. Ідеально будуть виглядати прикраси з дорогоцінних каменів і золота, які у всі часи залишаються популярними.

Образ нареченого також повинен бути простим і комфортним. Особливо добре підійде в даному випадки присутність ретро ноток, а саме таких аксесуарів, як: підтяжки, кепі, старовинні капелюхи і ремені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 поширених помилок нареченої

Весілля в стилі Provence слід проводити навесні або влітку. Відмінним місцем для організації весілля буде заміський будиночок, невелика сімейна ферма з квітучою галявиною або ж зеленим садом. В оформленні слід використовувати гілочки лаванди та інші ніжні польові квіти. У композицію також добре впишуться валізи, ящики для винних виробів, старовинні друкарські машинки, листи, написані від руки. Для подарунків гостям відмінно підійдуть: невеликі букети трав, мило з ароматом лаванди, баночки варення і меду.

Організовуючи таке весілля, слід в першу чергу зберігати ту затишну, ненав'язливу атмосферу Франції, при цьому підкреслюючи її особливий настрій і шарм.

Зараз ви читаєте новину «Казкове весілля у стилі Provence». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути