вівторок, 27 вересня 2016 10:22

Донька відомого російського бізнесмена вийшла заміж у Монако
7

Президент "Групи Альянс" Муса Бажаєв видав молодшу доньку Еліну заміж, пише Татлер.

Обранцем 21-річної Еліни став 25-річний підприємець Бекхан Мамакаев. Весілля святкували в ресторані Le Louis XV в Монте-Карло, де з комфортом розмістилися 110 гостей.

Наречена йшла до вівтаря під хіт Бейонсе "Smash Into You" у розкішній весільній сукні е Zuhair Murad. У паризькому ательє Зухаїра Мурада над сукнею, вартістю понад $ 300 тис. працювали 4 місяці.

Еліна Бажаєва і Бекхан Мамакаев познайомилися в лютому 2016 року. Бека попросив дозволу на спілкування зі студенткою Московського інституту міжнародних відносин. За 2 місяці підприємець освідчився Еліні.

Еліна називає свого обранця ідеалом чоловіка. Бекхан добре освічений, випускник престижного лондонського університету, володіє 6-ма мовами. Добре вихований і до того ж спадкоємець великого бізнесмена (старший Мамакаев володіє компаніями Dorchester Finance і Alima Cosmetics і є першим в історії чеченцем, який потрапив на обкладинку журналу People).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акробати одружилися під час вистави

Нагадаємо, старша сестра Еліни, Маріам Бажаєва побралася із молодим бізнесменом Магомедом Еріхановым у квітні 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Донька відомого російського бізнесмена вийшла заміж у Монако». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути