Ексклюзиви
вівторок, 29 листопада 2016 23:01

50 років разом: пара ділиться секретами сімейного щастя

50 років разом: пара ділиться секретами сімейного щастя

50 ювілей подружнього життя відзначили Андрій Петрович і Ганна Петрівна Савченки із міста Маріуполь на Донеччині. Вони стали першими золотими ювілярами у місті в 2016 році. Поділилися секретами сімейного щастя.

"Секрет сімейного щастя у тому, щоб поважати, поступатися, а головне любити один одного", - говорить mariupol.tv Андрій Петрович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші на весілля збирали у благодійному магазині

Подружжя все життя працювало на заводі "Азовмаш". Мають спільне хобі – подорожувати по рідному краю. На своєму автомобілі об'їздили майже всі ставки і озера Донецької області.

Виховали двох синів – Ігоря і Дмитра, допомагають ростити онуків Романа і Яночку. Ювілей подружнього життя святкували у колі рідних, близьких та друзів.

Головний спеціаліст відділу міського палацу одруження Дар'я Прилипина, яка проводила обряд "золотого весілля", вручила "молодятам" ювілейні свідоцтва про шлюб.

63 роки сімейного життя, 5 правнуків і ось, нарешті довгоочікуване весілля. На початку жовтня у Дніпрі одружилися Шимон (Семен) і Голда (Ольга) Конторови, які приїхали в Дніпро на повноліття своєї правнучки.

Зараз ви читаєте новину «50 років разом: пара ділиться секретами сімейного щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути