Ексклюзиви
вівторок, 14 червня 2011 00:00

Вардкес Арзуманян повечеряв на 800 доларів

Автор: фото З архіву співачки Наталки Карпи
  Співачка Наталка Карпа торік сфотографувалася  біля скульптури коня в Дубаї.  Неподалік розташована Дубаї Малл — найвища будівля світу
Співачка Наталка Карпа торік сфотографувалася біля скульптури коня в Дубаї. Неподалік розташована Дубаї Малл — найвища будівля світу

"У липні поїду з дружиною на два тижні в село до батьків. Чим старший стаю, тим більше тягне до рідної домівки", — розповідає 47-річний Михайло Цимбалюк, голова Львівської облдержадміністрації.

Він народився у селі Пасічна Надвірнянського району Івано-Франківської області. Там живуть його батьки і молодша сестра.

— Мама і тато тримають досить велику господарку — корів, телят, кіз, поросят, мають трохи землі, — розповідає Михайло Цимбалюк. — Траву коситиму, за господарством доглядатиму. За такою роботою я відпочиваю. Моря не признаю, моя стихія — це гори, ліси. Люблю ходити на пікніки з рідними, друзями. Готую свою фірмову страву — овочі гриль, інколи — банош. Батькам везу подарунки. Матері переважно купую хустки, ікони, верхній одяг, батьку — що замовить. Син Віталій із дружиною планує відпочити в Криму. Він часто туди їздить.

Мер міста Андрій Садовий, 43 роки, витратив усю відпустку на закордонні відрядження.

— Не залишилося часу на сім'ю. Мої зараз в Туреччині, зможу вирватися до них лише на три дні на Зелені свята. Катерина з чотирма синами і своєю мамою поїхала на два тижні. Думали податися в Крим, але там цього року все удвічі дорожче, сервіс і якість відпочинку із закордонним не порівняти. Моя родина економна, тратитися там особливо не будуть. У готелі все включено.

Власник ресторанів "Тарон", "Кентавр", "Монс Піус" Вардкес Арзуманян, 48 років, подорожує Європою:

— Найкращий відпочинок для мене — гастрономічні тури. Цього року планую поїхати в Італію, у місто Неаполь, і в Чехію. В Італію, напевно, на авто, а в Прагу полечу літаком. Зазвичай такі тури не займають багато часу, по кілька днів у кожному місті. Бронюю через інтернет готель, квитки. До турфірм не звертаюся. Навіщо платити за те, що можеш зробити сам. Взагалі я дуже розбалуваний комфортом. У готелі має бути бездоганний сервіс. Зазвичай зупиняюся у 4-зіркових. Ціни — різні, залежно від країни. Від 150 євро за ніч і вище. Гуляю містом, зустрічаюся з колегами-рестораторами. Ходжу по мережах відомих ресторанів, замовляю фірмові страви. Інколи купую на пробу продукти на місцевих ринках, магазинах. Якщо страва дуже сподобалася, прошу у кухаря рецепт. Найдорожча вечеря мені обійшлася у 800 доларів. Це в одному із дорогих київських ресторанів. Я аж сам здивувався, коли рахунок принесли. В Італії за ці гроші я тиждень обідав би. Моя родина щороку їздить відпочивати на Кіпр. Позаторік і я був з ними, знімали будиночок за 2 тисячі доларів у тиждень.

Голова Львівської обласної організації партії "Удар" Ярослав Гінка, 31 рік, щомісяця з колегами по партії збирається у Німеччині.

— Я фанат Карпат, — розповідає. — Раніше влітку з наметами і спальниками проходили із друзями по 30–40 кілометрів. Та моя дружина Анастасія любить комфорт. У гори зі мною вона не піде. І діти ще замалі. Ані 9 років, Соломійці — 3. Як і торік, відправлю їх трьох у Єгипет.

Про кошторис поїздки не хоче казати. У курортах біля Хургади 10 днів для дорослої особи і двох дітей коштує від $1700.

Львівська співачка 30-річна Наталка Карпа поїде на тиждень до Словенії.

— Коханий пропонує тиждень відпочити у готелі "Бернандин", — каже. — Напевне, погоджуся. Я обожнюю море. Морське повітря мене надихає та заспокоює.

"Бернандин" розташований біля містечка Піран. Він вбудований у скелю. Всі номери із видом на Адріатичне море. На пляж можна спускатися з номера на ліфтах. Вартість проживання — від 190 євро за ніч. У ціну включений сніданок.

— Найбільше мені сподобався відпочинок у Дубаї в Арабських Еміратах, — розповідає Наталка. — Були там з подругою торік. Не хотіли їхати з турагенством у звичайні готелі, де багато росіян і наших земляків. Друзі порекомендували 4-зіркову французьку мережу готелів. 10 днів обійшлися нам у 4 тисячі доларів, це зі знижкою, з харчуванням. Готель з видом на Персидську затоку. Кухня на основі морепродуктів. Усе те, що я люблю — устриці, риба. У місцевих торгових центрах можна придбати норкові шуби, золото та дизайнерський одяг за півціни.

10 000

Стільки доларів коштує 10-денний відпочинок двох осіб у 5-зірковому готелі на Мальдівських островах. Такий тур — найпопулярніший серед львівських віпів. Третина вартості — авіапереліт зі Львова через Об'єднані Арабські Емірати до міста Мале, що на Мальдівах.

Готельні комплекси "Ван енд Онлі Різі Рах 5*" споруджені у формі восьминога. Це окремі вілли на дві персони із двома спальнями, терасою та окремою доріжкою до пляжу. З аеропорту до острова гостей привозять яхтою. У вартість путівки входить сніданок. На території острова є чотири ресторани, зокрема, один на воді, а також гриль-бар. Із розваг: міні-шопінґ, дайвінґ, велосипеди, каяки, яхти.

Зараз ви читаєте новину «Вардкес Арзуманян повечеряв на 800 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути