Ексклюзиви
понеділок, 04 березня 2013 17:08

Тернополянка cхудла на 68 кілограмів без фізичних навантажень
8

Фото: Фото Оксани Наумчук

40-річна тернополянка Оксана Наумчук, завдяки дієті, скинула більше половини своєї ваги. В 2011-ому важила 130 кг, тепер має 62 кг. Разом з нею худала 15-ти річна дочка - Аліна, яка три роки тому мала 126 кіло. Тепер важить 63 кг.

Мати та дочка використовували систему Володимира Міркіна. Через день пили лише літру кефіру та літру води на добу. В інший день можна було з?їсти 300 грамів м?яса, 130 грам салату на обід, 250 грам першого без картоплі, 200-300 грам фруктів, 50 грам хліба. Заборонено всі гарніри та солодке, майонез, сирокопчені ковбаси, крабові палички. Під час худання вони не займалися спортом та будь-якими додатковими фізичними вправами.

Перші дні дієти були астрономічні болі в шлунку. Знайомі лікарі пояснили, що це організм так дурить мене, вимагаючи їжі. Порадили терпіти. Дотримувалася такого принципу: коли хотілося їсти – пила воду; коли дуже хотілося їсти – лягала спати. За перший же місяць скинула 16 кілограмів, а дочка – 11. Потім вага падала повільніше. За останні кілька місяців я втратила один кілограм", ? розповіла Gazeta.ua Оксана Наумчук.

Жінка розповідає, що наважилася на важку дієту, аби підтримати дочку, яка на той час комплексувала через свою проблему з вагою, і мала серйозні проблеми зі здоров?ям.

Я була сліпа, і хоч мені звертали увагу на вигляд дочки, я вважала, що люди просто чіпляються до неї. Якось дочка сказала що не має в чому йти в школу, бо останні джинси, в які вона влазила – порвалися. Але і це не відкрило мені очей. Дочка просто одягалася в балахонистий одяг, для старших людей. Я прозріла лише коли в дочки почалися проблеми зі здоров?ям, ми пішли до лікаря і там вона роздягнулася і стала на ваги. Я зрозуміла, що це жахливо", ? розповідає жінка.

Мама з дочкою дотримуються дієти майже два роки, не зважаючи на жодні свята та застілля. Щоправда, тепер мати замінила кефір на яблука. Чоловік Оксани Наумчук та син також повні, але дієти не дотримуються. Тож жінка весь цей час готує їм їжу і вони харчуються як зазвичай. Сама ж навіть якщо пробує страву – то випльовує.

 

Зараз ви читаєте новину «Тернополянка cхудла на 68 кілограмів без фізичних навантажень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути