четвер, 25 липня 2013 16:48

За 300 гривень у Криму педікюр туристам роблять рибками

Житомирянка Карина Ловцова щоліта їздить у Ялту на заробітки.

"Чим я тільки не займалася в Криму, - розказує дівчина. - І полуницю збирала, і офіціанткою підробляла, і на ресепшині у готелі стояла. Цього року запросили на роботу в салон краси. У мене досвіду робити манікюр чи нарощувати акрилові нігті нема. Але фішікюром можна займатися і без досвіду".

Студентка працює у салоні краси неподалік одного з місцевих пляжів.

"Те, чим ми займаємося, називається фішікюром, - каже Карина. - Рибний пілінг за останні три роки став дуже популярним у косметології. Рибки роблять педікюр краще за будь-якого майстра".

Запрошує до кімнаті з шістьма акваріумами. Вони стоять на підлозі. На лавках біля них сидять клієнти. Ноги перед процедурою вони миють у душі. Після цього опускають в акваріум і релаксують. У салоні працює кондиціонер.

"Пілінг роблять маленькі рибки гарра руфа з сімейства коропових. Вони обгризають мертві клітини шкіри на ступнях і пальцях, - говорить Ловцова. - Педікюр рибками коштує 300 гривень. У салоні працюють кондиціонери. Клієнт може прийти і повідпочивати півгодини з користю".

Риб у салоні називають лікарями. За словами Ловцової, у їхній слині є ферменти, які допомагають вилікувати багато шкірних захворювань.

"Рибний пілінг – це найкращий спосіб вивести мозолі, - говорить Карина. - Стопи після рибного педікюру стають гладкими. Особливо багато відвідувачів приходять до нас після виснажливих піших прогулянок. Через посилений кровообіг кудись дівається втома ніг. Якщо сеанс хочуть відвідати двоє клієнтів одночасно, робимо знижку. Процедура на двох обійдеться у 500 гривень. Іменинників обслуговуємо за 100 гривень, якщо пред'являть паспорт. Торгуємо також подарунковими сертифікатами. Найбільше клієнтів у вихідні і в обід, коли на пляжі відпочивати спекотно, а в готельному номері набридло сидіти".

У столичних салонах ціни на процедуру фішікюр нижчі удвічі. За 30-хвилинний сеанс кияни платять від 150 грн. Воду в акваріумах постійно оновлюють та очищують після кожного клієнта.

Зараз ви читаєте новину «За 300 гривень у Криму педікюр туристам роблять рибками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути