Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2015 14:25

Зрада: Бочковського відпустять у суботу

Зрада: Бочковського відпустять у суботу
Фото:УНН

Печерський районний суд Києва повернув до органу досудового слідства (МВС) клопотання про обрання для екс-глави ГСЧС України Сергія Бочковського запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Суддя Ірина Литвинова аргументувала це рішення тим, що в клопотанні немає достатньої кількості доказів вчинення злочину.

У свою чергу, представник держобвинувачення зазначив, що Бочковський був затриманий на 72 години і цей термін закінчується в суботу опівдні.

Нагадаємо, що 25 березня на засіданні Кабінету міністрів правоохоронці затримали Бочковского та його першого заступника Василя Стоєцького за підозрою у зловживаннях і причетності до корупційних схем в ГСЧС. Після цього уряд звільнив цих чиновників. Їм оголошено підозру, у п'ятницю суд повинен був винести рішення про обрання їм запобіжного заходу.

Водночас секретар РНБО Олександр Турчинов радить працівникам Держслужби надзвичайних ситуацій не тягнути з дачею свідчень щодо корупції у відомстві. Турчинов заявив, що якщо керівники не захочуть давати свідчення, "значить покази даватимуть заступники, якщо не заступники, які також сядуть, значить помічники".

Зараз ви читаєте новину «Зрада: Бочковського відпустять у суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути