понеділок, 01 лютого 2016 09:02

ЗМІ розповіли, як живе старша донька Путіна

ЗМІ розповіли, як живе старша донька Путіна
Донька Путіна у центрі, фото: thenewtimes.ru

ЗМІ дізналися подробиці особистого життя старшої доньки президента РФ Володимира Путіна Марії Фаассен, яка раніше носила прізвище Воронцова.

Фаассен живе у Москві в будинку під охороною з видом на посольство США і працює аспірантом в Інституті дитячої ендокринології при ендокринологічному науковому центрі МОЗ РФ, пише The New Times.

За повідомленням ЗМІ, серед новоселів семиповерхового будинку на Новинському бульварі по сусідству з посольством США виявилася молода особа, до якої сек'юріті у штатському шанобливо звертаються "Марія Володимирівна".

Все ті ж працівники охорони по секрету розповіли, що її прізвище Воронцова і раніше вона вчилася у МДУ. За даними джерел, до того як стати Воронцовою, колишня студентка МДУ користувалася документами ще на чотири прізвища.

Старша донька Путіна веде життя вельми забезпеченої леді: багато подорожує по світу, катається на дорогих яхтах і наймає за кордоном педагогів. Наприклад, на мегаяхті класу люкс Aria у компанії подруг, будучи студенткою, Фаассен здійснила круїз по Середземному морю з заходом у Монте-Карло, Італію, Францію та Іспанію.

Згідно з даними морського реєстру, яхта побудована у 1998 році в Сан-Лоренцо, а у 2011 році відреставрована: 4 каюти для 9 гостей, приписана до італійського порту Сорренто, оренда разом з екіпажем коштує від 35 до 45 тисяч євро на тиждень ( 8170 євро - на добу).

Відзначається, що Марія Фаассен закінчила МДУ у 2011 році з червоним дипломом.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ розповіли, як живе старша донька Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути