Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2015 04:19

Жебрівський розповів, як буде викорінювати нелегальну торгівлю з окупантами

Жебрівський розповів, як буде викорінювати нелегальну торгівлю з окупантами
Фото: donoda.gov.ua

Створення логістичних центрів у пунктах пропуску на лінії розмежування і продаж там українських продуктів має припинити потік фур з нелегальною продукцією на окуповану територію.

Про це у четвер, 2 липня, заявив на брифінгу у Антикризовому медіа-центрі міста Краматорська голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомили у прес-службі обладміністрації.

На думку губернатора, логістичні центри, які планується зробити на контрольно-пропускних пунктах області, допоможуть вирішити питання дефіциту і високої вартості ліків і продуктів для людей, що мешкають за лінією розмежування. Також йдеться про залучення коштів цих громадян до державного бюджету України.

"Це буде дрібнооптова торгівля, яка повинна припинити потік фур з нелегальною продукцією на окуповану територію. З того часу фури використовуватимуться лише для гуманітарних цілей... Також максимально добиватимемося, аби продукція надходила безпосередньо від виробників, без посередників", - сказав Жебрівський.

Недопущення корупційних схем у діяльності логістичних центрів він покладає на органи СБУ і МВС і висловив надію на спрощення пропускного режиму на блокпостах.

Водночас губернатор зазначив, що компетенції обласної адміністрації недостатньо для вирішення цього питання, а також завірив, що всі необхідні пропозиції він подав Президентові і Прем'єр-міністрові України.

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський розповів, як буде викорінювати нелегальну торгівлю з окупантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути