Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2014 05:05

Збройні Сили України отримали черговий гуманітарний вантаж із Великої Британії

Збройні Сили України отримали черговий гуманітарний вантаж із Великої Британії
3222.ua

В рамках надання міжнародної гуманітарної допомоги Збройні Сили України отримали черговий вантаж із Великої Британії. Британські колеги передали українським військовослужбовцям зимову форму одягу та медичне майно.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Як ідеться в повідомленні, протягом усього 2014 року країни-партнери надавали Збройним Силами України усіляку матеріальну підтримку. Так, із США було передане речове майно та технічні засоби, Французька Республіка постачала бронежилети та медичні матеріали, а Словацька Республіка – електрогенератори, освітлювальні комплекти, пластиковий посуд, речове обладнання та медичні матеріали. Королівство Норвегія передало у якості допомоги Збройним Силами України сухий пайок, а Королівство Данія — технічні засоби.

Крім того, з Канади до України надійшли засоби індивідуального захисту та зимове обмундирування, а з Республіки Польща – сухий пайок та постільне приладдя. Литовська Республіка надіслала сухий пайок, медичні матеріали, речове майно, Швейцарська Конфедерація – лікарські засоби та медичні матеріали, а Королівство Нідерланди – електрогенератори, зимове взуття. Королівство Іспанія допомогло захисникам України бронежилетами та шоломами. У свою чергу Латвійська Республіка надала шкільне приладдя та інші необхідні речі для дітей військовослужбовців, які були переміщені з Автономної Республіки Крим.

Найближчим часом допомогу Збройним Силам України планує надати Австралія та Республіка Польща.

Отже, загалом Україна отримала допомогу від 13 країн.

Зараз ви читаєте новину «Збройні Сили України отримали черговий гуманітарний вантаж із Великої Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути