Ексклюзиви
субота, 25 квітня 2015 04:22

Заступник голови Меджлісу розповів, про що його допитував слідком РФ

Заступник голови Меджлісу розповів, про що його допитував слідком РФ
Наріман Джелялов Фото: gordonua.com

Першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелялова із випустили після пари годин допитів Слідчим комітетом РФ. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив сам Джелялов.

Він зазначив, що допит стосувався подій 26 лютого 2014 року, зокрема, арештованого нещодавно оператора телеканалу АТР Ескендера Небієва.

"Моя позиція у цій справі не змінилася, про що я повідомив слідчому. Вважаю, що події 26 лютого повинні бути предметом розслідування виключно правоохоронних органів України, так як вони відбувалися на території України і стосувалися збереження територіальної цілісності України", — підкреслив Джелялов.

Представник Меджлісу також зазначив, що вважає абсолютно безпідставним арешт Ахтема Чийгоза і висунуті йому обвинувачення.

"Після пари годин спілкування і перегляду відео я благополучно залишив Слідчий комітет. До речі, повістку мали вручити ще одному моєму колезі, але поки що його побачення зі слідчим не відбулося", — додав Джелялов. 

Нагадаємо, вчора під час засідання Меджлісу кримськотатарського народу, першого заступника голови Меджлісу Нарімана Джелялова затримали.

Зараз ви читаєте новину «Заступник голови Меджлісу розповів, про що його допитував слідком РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути