Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2014 17:35

Задорнов знову плеще язиком проти українців

Задорнов знову плеще язиком проти українців
Фото: feelovblog.ru

Михайло Задорнов, російський сатирик, звинувачує у всьому США і закликає привести у боєготовність російську армію.

Черговий антиукраїнський допис Задорнов розмістив у своєму Live Journal. До речі, ця блог-платформа підпорядковується американським законам.

"Мені здається, треба негайно приводити в бойовий стан всю нашу армію. Відповісти на ті провокаційні обстріли, які ведуться з українського боку по російській землі", - заявив Задорнов.

Далі він провів "аналогію": "У свій час на острові Даманському китайці теж влаштовували такі провокації, а потім один з місцевих офіцерів дав команду накрити все ракетним комплексом на кілька кілометрів убік від російського кордону. Китайці ніколи більше туди не сунулися! Офіцера зняли з посади, але при цьому нагородили". Натякаючи, що можна влаштувати й ракетний обстріл по українській території.

Задорнов глибоко переконаний, що той хто перший оголошує про трагедію - той і винен у ній.

"Бувають дуже заплутані історії, коли незрозуміло, хто стоїть біля витоків замовного вбивства або терористичного акту. У такому випадку треба просто подивитися, хто першим після злочину зробив заяву. Той і є провокатор і першим вирішив виправдатися. Так хто ж оголосив про збитий Боїнгу першим? Америка!" - заявив Задорнов, який не перший рік у всьому бачить провину Америки.

Кремлівська "зірка" впевнена, що Росію намагаються змусити вступити у військовий конфлікт, а та ніяк не втягується. Тому то, за логікою Задорнова, США й влаштували "серйозну провокацію, щоб мати право ввести натовські війська "миротворців" на територію Східної України".

"Розумію, чому Путін так спантеличений вперше за останні місяці. Ця провокація була настільки таємно спланована, що наші нічого про неї не змогли заздалегідь дізнатися. Програш це? Думаю, що ні. Але жертв буде багато. Не сумніваюся, що Америка зрештою потерпить серйозний провал. Але до цього ще багато накоїть бід", - зауважив він.

Наостанок Михайло Задорнов пояснив, що насправді дуже добре, що увесь світ лає Путіна. Мовляв, "якщо лають, значить, він усе робить правильно!".

Зараз ви читаєте новину «Задорнов знову плеще язиком проти українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути