неділя, 26 квітня 2015 05:00

Випускники з Криму і Донбасу здавали ЗНО на Херсонщині

Випускники з Криму і Донбасу здавали ЗНО на Херсонщині
Фото: dt.ua

Майже усі випускники з Криму та Донбасу, які зареєструвалися на Херсонщині для проходження тут ЗНО-2015, у п'ятницю прибули на свої пункти тестування і виконували завдання з української мови.

Про це повідомила заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Ніна Левенець, передає "Укрінформ".

"Із Криму, Донецької і Луганської областей у нас 85 дітей зареєструвалися для проходження в області ЗНО-2015. За 21 дитину ми були більш-менш спокійні, тому що вони навчаються на території Херсонщини, у них вирішені усі побутові питання. Але 64 особи - вони були у нас на екстерні. Ми очікували на їх прибуття на зовнішнє незалежне оцінювання. На жаль, із 64 осіб у нас три дитини не доїхали", - розповіла Левенець.

За її словами, серед цих трьох учнів - учениця з Криму та двоє учнів з Донбасу, із зони АТО (по одному з Донецької та Луганської областей). Вони мали проходити оцінювання на пунктах тестування у Генічеському районі та містах Херсон і Нова Каховка.

Водночас, як повідомляють в управлінні, ті випускники з Криму та Донбасу, які вчилися на екстерні, і приїхали на Херсонщину напередодні тестування ЗНО, були забезпечені управлінням освіти і науки пунктами проживання та харчуванням.

Зараз ви читаєте новину «Випускники з Криму і Донбасу здавали ЗНО на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути