Ексклюзиви
субота, 25 лютого 2017 20:07

Викрадення Гончаренка: замовника взято під варту

Викрадення Гончаренка: замовника взято під варту

Підозрюваного в організації викрадення нардепа від БПП Олексія Гончаренко взяли під варту.

Депутат Лиманської райради Олександр Кушнарьов взятий під варту на 2 місяці без права виходу під заставу. Рішення 25 лютого ухвалив Приморський суд Одеси, повідомляє "Думская".

Кушнарьову інкримінують чотири епізоди: підготовка до викрадення людини за попередньою змовою групою осіб; замах на заподіяння тяжких тілесних ушкоджень народному депутату України в зв'язку з його громадською діяльністю; виготовлення матеріалів із закликами до вчинення агресивної війни; дії, спрямовані на розпалювання національної та релігійної ворожнечі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Живемо, як у Латинській Америці" - реакція соцмереж на викрадення Гончаренка

Зазначається, що під час судового засідання сторона захисту неодноразово заявляла про невинуватість Кушнарьова. Разом з тим прокурор зазначив, що слідство має достатньо доказів провини підозрюваного.

На засіданні суду також було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном 2 місяці спільнику Кушнарьова - Анатолію Слободяннику. Розгляд справи Слободянника проводився у закритому режимі. У справі є і третій фігурант, ім'я якого не називається. Зазначається, що це співробітник друкарні, якого підозрюють у виготовленні матеріалів із закликами до вчинення агресивної війни.

23 лютого ЗМІ повідомили про викрадення в Одесі народного депутата Олексія Гончаренка. Цю інформацію підтвердили у прокуратурі. Згодом стало відомо, що нардеп виконував роль наживки в спецоперації СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Викрадення Гончаренка: замовника взято під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути