вівторок, 21 жовтня 2014 09:46

Весілля доньки львівського митника обійшлося у кілька десятків тисяч доларів
10

Фото: Фото: vk.com/whitestudio.lviv

У Львові обговорюють пишне весілля доньки депутата Львівської облради, митника Івана Бокало, який балотується до Верховної Ради по одному округу з сотником Володимиром Парасюком і мером Рава-Руської Іриною Верещук.

Весілля випускниці юрфаку Наталії Бокало та її нареченого Олександра (його батько теж, кажуть, не дуже бідна людина) влаштували 11 жовтня в одному з найдорожчих готелів Львівщини - "Ріксос-Прикарпаття", який належить бізнес-групі Ріната Ахметова.

"Депутат Львівської облради Іван Бокало (відомий як старший інспектор відділу технічних засобів контролю Львівської митниці) видав дочку заміж. В готелі Ріксос Прикарпаття. З усіма понтами, - написала на своїй сторінці у "Фейсбуці"журналістка телепрограми "Наші гроші" Олександра Губицька. - І головне, він йде в нардепи по 122 окрузі (як юрисконсульт приватної фірми)".

Все на VIP-святі було "по-багатому". Одна зі стін банкетного залу була оформлена у вигляді панно з живих квітів, а самі молоді прибули в готельний комплекс на вертольоті. На пальці нареченої красувалося кільце з білого золота з величезним діамантом.

Гостей розважали Злата Огнєвич, група ТіК, дівчата Freedom-jazz з "Вечірнього Києва", а за тамаду був ведучий Олександр Педан.

До речі, серед гостей бачили високих чиновників з Кабінету міністрів, Адміністрації президента, митниці та податкової, а серед машин помітили "Майбах" (ціна - від 300 тисяч євро).

За приблизними підрахунками фахівців весільних агентств, весілля дочки кандидата в нардепи обійшлося у кілька десятків тисяч доларів.

49-річний Іван Бокало раніше очолював Рава-Руську митницю, зараз - старший інспектор відділу технічних засобів контролю Львівської митниці. У ЦВК зареєструвався як юрисконсульт приватної фірми "Автосвіт".

Зараз ви читаєте новину «Весілля доньки львівського митника обійшлося у кілька десятків тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути