субота, 23 липня 2016 21:31

Вбивць Шеремета шукатиме екс-поліцейський, якого під тиском звільнили з МВС

Вбивць Шеремета шукатиме екс-поліцейський, якого під тиском звільнили з МВС

До розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета можуть залучити звільненого раніше з МВС Василя Паскала. Про це в ефірі телеканал "112 Україна" сказав генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"У нас є домовленість про можливість його залучення до слідства, незважаючи на те, що він зараз звільнений з органів внутрішніх справ України. Я думаю, це той випадок, який може дати підстави для виключення з загальних правил і повернути його до роботи", - вважає Луценко.

Також у понеділок генпрокурор має намір зустрітися з двома "кращими слідчими по резонансних вбивствах, які залишилися в Генеральній прокуратурі", і, ймовірно, вони приступлять до роботи разом з Паскалом у складі спільної слідчо-оперативної групи.

Нагадаємо, 30 листопада минулого року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прийняв рапорт про відставку першого заступника голови Національної поліції Василя Паскала. Паскал подав у відставку після обурення громадськості у зв'язку з призначенням його на цю посаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деканоїдзе повідомила про звільнення Паскала

Нагадаємо, колишній перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції Василь Паскал пішов з посади наприкінці листопада під тиском активістів. Його звинуватили у переслідуванні учасників студентського Майдану та провокаціях, які відбувалися під будівлею Верховної Ради 31 серпня 2015.

Сам Паскал усі звинувачення відкидає. На підтримку Паскала виступили глава Нацполіції МВС України Хатія Деканоїдзе та глава МВС Арсен Аваков. За їх словами, Паскал є одним з кращих фахівців з розкриття кримінальних злочинів.

Зараз ви читаєте новину «Вбивць Шеремета шукатиме екс-поліцейський, якого під тиском звільнили з МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути