Ексклюзиви
субота, 31 січня 2015 10:16

Ватажки "ДНР" та "ЛНР" погодились летіти до Мінська на переговори

Ватажки "ДНР" та "ЛНР" погодились летіти до Мінська на переговори

Представник "ЛНР" на мінських переговорах Владислав Дейнего заявив, що готовий разом з представником "ДНР" Денисом Пушиліним вилетіти в Мінськ для відновлення переговорів, повідомляє "РІА Новости".

Також Дейнего додав, що представники терористів готові обговорити мирне врегулювання конфлікту в Україні з будь-якими представниками української влади, наділених повноваженнями.

Раніше повідомлялося, що напередодні консультацій в Мінську, тристороння контактна група дійшла до розуміння, що повинні бути досягнутими наступні кроки: зобов'язуюча угода щодо негайного припинення вогню та відведення важкого озброєння від лінії дотику (лінії розмежування), як це було погоджено в Мінському меморандумі 19 вересня 2014 року; відсутність обмежень для постачання основних товарів та гуманітарної допомоги в уражені (війною) райони Донецької та Луганської області, а також щодо відчутного прогресу у звільненні заручників.

При цьому наголошується, що документ, який можливо буде підписаний в суботу, включає перелік конкретних кроків, які призначені забезпечити впровадження цих пріорітетних завдань, спрямованих на деескалацію ситуації. Документ набув остаточної форми 29 січня.

Зараз ви читаєте новину «Ватажки "ДНР" та "ЛНР" погодились летіти до Мінська на переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути