Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2016 23:37

В Україні розпочав роботу Аспен Інститут Київ
6

27 травня в Україні відкрили Аспен Інститут Київ. Це – десятий подібний інститут у світі. Його мета – створення платформи для обговорення критичних викликів, які стоять перед українським суспільством.

Наглядову раду інституту очолила екс-міністр фінансів України Наталія Яресько, керуватиме ним виконавчий директор Сергій Кошман. Рішення про відкриття Аспен Інституту Київ прийняли у листопаді 2015 року.

- Ми розвиватимемо цінності відповідального лідерства, - сказав віце-президент інституту Елліот Герсон. - Аспен Інститут США започаткував свої лідерські семінари в Україні близько 8 років тому. Я тоді не міг навіть сподіватися на створення повноцінного Аспен Інституту в Україні. Але сьогодні у світі є небагато місць, де наші цінності затребувані більше, ніж в Україні. Це – толерантність, добра управлінська культура та пошук взаєморозуміння.

Аспен інститут Київ проводитиме семінари, програми, конференції і ініціативи для лідерів із різних сфер економіки, політики, культури та громадського сектору.

- Ми прагнемо створити розмаїту глобальну спільноту лідерів, відданих вищому благові. Ідея "блага" має для Інституту особливе значення. Мотивації та інноваційні ідеї, народжені за його круглим столом, дають поштовх для побудови "доброго суспільства", що постійно прагне вдосконалення, - сказав президент і виконавчий директор The Aspen Institute Уолтер Айзексон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США задоволені першими кроками уряду - АП

The Aspen Institute – організація, яка упродовж 65 років займається просвітницькою роботою та дослідженнями з актуальних суспільних питань. Її місія - формування лідерських якостей, заснованих на загальнолюдських цінностях, з метою створення платформи для неупередженого обговорення критичних викликів сучасності. Головний офіс - у Вашингтоні, США. Нині мережа включає в себе 10 інститутів в Індії, Іспанії, Італії, Німеччині, Мексиці, Румунії, Франції, Чеській Республіці, Японії.

Зараз ви читаєте новину «В Україні розпочав роботу Аспен Інститут Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути