Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2014 13:40

В Інтернеті з'явилася карта здобутків АТО станом на 27 серпня
3

РНБО звітує, що після учорашніх боїв українські силовики закріпилися на східному рубежі с. Безіменне. Траса Новоазовськ-Маріуполь перебуває під контролем військових. Змішаними мобільними групами військових, правоохоронців та гвардійців організовано пости на найбільш небезпечних напрямках ймовірного руху противника в район Маріуполя.

На північ від Новоазовська росіяни та терористи захопили села Маркіне, Ковське, Щербак, Клімкіно, Сєдово-Василівка, Кузнеці, Рози Люксембург. З території РФ йдуть масовані артилерійські обстріли населених пунктів Гусельщиково, Сєдове, Обрив та Холодне. Вогонь артилерії коригується безпілотними літальними апаратами російських збройних сил.

У цей час на інших напрямах бойові дії тривають в районі населених пунктів Старобешеве, Оленівка, Мар'їнка, Жданівка, Луганськ, Донецьк та Іловайськ.

Продовжуються оборонні бої за утримання населених пунктів Новосвітлівка, Хрящувате. Підрозділами сил АТО здійснюється оперативне відпрацювання населених пунктів Родакове, Іллірія та Маломиколаївка. Тривають бойові дії з метою утримання під контролем міста Іловайськ та під'їзних шляхів і переважаючих висот довкола нього.

Протягом доби сили АТО 34 рази вступали у вогневий контакт з терористами в районі населених пунктів Новосвітлівка, Новоазовськ, Красний Яр, Станиця Луганська, Вергунський Роз'їзд, Мар'інка, Адріанопіль, Стила, Макарово, Комісарівка, Широке, Авдєєвка, Георгіївка, Федорівка та аеродромів Луганськ і Донецьк.

Зараз ви читаєте новину «В Інтернеті з'явилася карта здобутків АТО станом на 27 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути