Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2015 13:03

Українці обрали дизайн нових авто поліції

У Міністерстві внутрішніх справ визначили дизайн нових патрульних автомобілів. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

У відомстві зазначають, що протягом минулого тижня громадяни мали можливість голосувати на сайті МВС і в соціальних мережах за той зразок оформлення патрульного автомобіля, який їм сподобався найбільше. В опитуванні взяли участь майже 34,5 тисячі респондентів.

За результатами голосування переможцем визнано дизайн № 4.

Автор: сайт МВС
 

Повідомляється, що при МВС була створена робоча група, до складу якої увійшли експерти з питань графічного оформлення, представники кількох підрозділів МВС - Державного науково-дослідного інституту, Центру безпеки дорожнього руху.

"Члени робочої групи планують створити дизайн патрульного автомобіля на основі дизайнів-переможців. При створенні графічної схеми враховують такі нюанси, як колірна гамма, зручність читання шрифтів тощо. У такому дизайнерському рішенні будуть оформлені автомобілі підрозділів патрульної служби, які охоронятимуть правопорядок у містах. Крім того, робоча група буде опрацьовувати ще одну графічну схему, за якою будуть оформлятися автомобілі для дорожньої поліції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нова патрульна служба з'явиться на вулицях Києва в червні і повністю замінить ДАІ і деякі інші міліцейські служби.

Зараз ви читаєте новину «Українці обрали дизайн нових авто поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути