Ексклюзиви
четвер, 10 грудня 2015 16:03

У Швеції знімуть різдвяне відео для українців у світі

У Швеції знімуть різдвяне відео для українців у світі

12 грудня в столиці Швеції проведуть зйомку різдвяного відео "Вертеп у Стокгольмі". Захід проводить Український аматорський театр "Ми" в Союзі українок Скандинавії.

Організатори запрошують долучитись до зйомок шанувальників українських традицій та театрального мистецтва. Потрібні виконавці ролей колядників, пастухів, янголів. Відео "Вертеп у Стокгольмі" – це своєрідне привітання з різдвяними святами для України та українців всього світу. Оголошення розмістили на сторінці у Facebook.

- Сценарій вертепу сучасний та спрощений. Основна гра за акторами театру. Костюми, грим, атрибутику, музичне оформлення забезпечимо. Запрошуємо на шведське гаряче червоне вино та українські тістечка, - пишуть організатори.

Додають, що вертеп – це театралізоване дійство про народження Ісуса Христа та невід'ємний атрибут святкування Різдва в Україні. У Вертепі є і колядки і віншування, є Вифлеємська Зірка, яку прикрашають кольоровими стрічками, і персонажі - образи Янголят, пастухів, Ірода, трьох царів, Міхоноші.

Зараз ви читаєте новину «У Швеції знімуть різдвяне відео для українців у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути