понеділок, 25 липня 2016 16:49

У столичних кінотеатрах пройдуть благодійні покази мультфільмів

У столичних кінотеатрах пройдуть благодійні покази мультфільмів

27 липня мережа комунальних кінотеатрів Києва (КП "Київкінофільм" ), дає початок "Дням добра"! Благодійні покази мультфільму "Льодовиковий період: Курс на зіткнення", відбудутьсяч у 2-х кінотеатрах Києва - "Флоренція" о 16:40 і "Лейпциг" о 18:00.

Всі кошти, отримані від продажу квитків на мультфільм "Льодовиковий період: Курс на зіткнення", перерахують в "Уфонд" для допомоги його підопічним.

"Мережа комунальних кінотеатрів Києва упродовж довгих років діяльності бере участь у благодійних акціях, проводить безкоштовні сеанси для дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, надає інші пільги. Насправді ми не робимо нічого неможливого. Все це може робити кожна компанія, підприємство, бізнес, людина. Головне - бажання!", - говорить директор мережі "Дні добра"Денис Хомич про участь КП "Київкінофільм" у серії заходів "Дні добра".

"Дні добра" - проект "Уфонду", який дозволить жителям Києва проводити свій особистий час із задоволенням і користю, одночасно допомагаючи нужденним і рятуючи життя дитини. Кінотеатри змінюватимуть, але суть залишиться незмінною: в рамках одного дня кінотеатри працюватимуть у звичайному режимі, проте дохід, отриманий цього дня, йтиме на оплату лікування маленьких підопічних "Уфонду", родини яких не можуть самі впоратися зі складною ситуацією.

Приходь 27 липня на вечірній показ мультфільму "Льодовиковий період: Курс на зіткнення", до кінотеатру "Флоренція" о 16:40 і "Лейпциг" о 18:00 та подаруй надію тим, хто її потребує!

Адреси кінотеатрів:

кінотеатр "Лейпциг"

Київ, просп. Леся Курбаса, 8

кінотеатр "Флоренція"

Київ, просп. Володимира Маяковського, 31

Зараз ви читаєте новину «У столичних кінотеатрах пройдуть благодійні покази мультфільмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути