Ексклюзиви
вівторок, 02 серпня 2011 17:41

У США закохану пару одружив комп'ютер

У США закохану пару одружив комп'ютер

В американському місті Х'юстон відбулось незвичне одруження. Весільну церемонію для Мігеля Хенсона та Діани Уеслі провела комп'ютерна програма, створена нареченим, повідомляє TG Daily.

За словами молодят, вони вирішили залучити до проведення весільної церемонії електронного священика, тому що обидва захоплені комп'ютерними технологіями, багато часу проводять в Мережі й полюбляють читати наукову фантастику. За словами Хенсона та Уеслі, вони навіть познайомились в інтернеті, на сайті Sweet on Geek.

Коли справа дійшла до весілля, закохані зрозуміли, що не можуть знайти відповідного ведучого церемонії і тоді Хенсон вирішив написати програму, яка могла б вимовити традиційний урочистий текст і оголосити закоханих чоловіком і дружиною. Програма, яку назвали Преподобний Біт була присутня на весіллі у вигляді тексту, що був виведений на 30-дюймовий монітор, а голоси звучали з колонок.

"Якщо хтось із вас хоче сказати щось, що може змінити наміри нареченого й нареченої, або має заперечення проти одруження, то хлопці слухати вас не будуть, а я не визнаю ваші протести. Мене написав Мігель і я буду виконувати тільки ті команди, які дасть мені він ", - проголосив Преподобний Біт. Свої репліки наречений і наречена прочитали з екранів смартфонів. Після цього Мігель і Діана були оголошені чоловіком і дружиною.

На урочистому заході були присутні близько тридцяти осіб. Весілля відбулось у дворі будинку батьків Хенсона.

У найближчі дні подружжя піде до реєстраційного відомства підписати шлюбні папери - при всій важливій ролі в церемонії одруження Преподобний Біт не мав юридичного права одружувати закоханих, тому церемонія мала лише символічний характер.

Зараз ви читаєте новину «У США закохану пару одружив комп'ютер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути