пʼятниця, 18 грудня 2015 18:25

У Севастополі в гуртожитку сталася пожежа

 

У Севастополі 18 грудня сталась пожежа у студентському гуртожитку на вулиці Університетській. Пожежні врятували сімох людей, заблокованих в кімнатах, інформації про потерпілих немає.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Згідно з повідомленням, пожежним зазначили, що з вікна кімнати гуртожитка валить дим. Більшість мешканців вийшли на вулицю самостійно, але кілька людей опинились заблокованими у своїх кімнатах.

"Через сильне задимлення в коридорі вони не могли залишити приміщення. Для гасіння пожежі було сформовано чотири ланки газодимозахисної служби, силами яких врятували сімох мешканців гуртожитку. Використовуючи спеціальні пристрої для захисту органів дихання, їх вивели на свіже повітря", – повідомляють в управлінні МНС РФ.

За даними відомства, одного з врятованих передали бригаді швидкої допомоги, потерпілого госпіталізували з легким отруєнням чадним газом.

В управлінні МНС стверджують, що пожежу ліквідували, її площа становить 15 квадратних метрів. У кімнаті, де сталось загоряння, постраждалих не виявили. Причину пожежі встановлюють.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі в гуртожитку сталася пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути