середа, 25 листопада 2015 02:38

У Росії вчинили напад на турецький пивзавод
3

Фото: ulgrad.ru

Увечері 24 листопада в Ульяновську скоєно напад на офіс пивоварної компанії Efes Rus, яка належить турецькій Anadolu Efes.

Про це повідомляють місцеві видання, передає "Дождь".

Відзначається, що нападники приїхали до офісу Efes Rus на кількох автомобілях, після чого зірвали прапор Туреччини і почали ламати двері в будівлю.

Нападники зняли турецький прапор і закидали його яйцями. Замість турецького, учасники події підняли над заводом прапори Росії і ВДВ. Також на асфальті перед воротами заводу нападники написали образи на адресу президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана.

Видання пов'язує напад з інцидентом в Туреччині, де турецькі ВПС збили російський бомбардувальник Су-24, який порушив турецький повітряний простір.

Нагадаємо, у вівторок Туреччина збила російський військовий літак, який порушив повітряний простір країни на кордоні з Сирією. Влада країна заявила, що вдалася до таких заходів захищаючи власні кордони.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вчинили напад на турецький пивзавод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути