неділя, 26 січня 2014 20:17

У понеділок в Україні очікується снігопад та морози до -30

У понеділок в Україні очікується снігопад та морози до -30
Фото: prosport-ru.tsn.ua

У понеділок, 27 січня, в Україні місцями накриють снігопади. Так, у південній частині, вдень також у Донецькій, Дніпропетровській і Кіровоградській областях очікується сніг, місцями сильний сніг, хуртовина, у Криму, вдень місцями у Приазов'ї та в Херсонській області - сильний сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь.

На решті території - без опадів, лише в західних областях місцями невеликий сніг. На дорогах України ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 9-14 м/с, крім західних та північних областей, пориви 15-20 м/с, в південній частині місцями 25-28 м/с.

Температура у південній частині та на Закарпатті вночі 6-11 градусів, вдень 1-6 градусів морозу (на Закарпатті буде близько нуля градусів), в Криму вночі від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, вдень 1-6 градусів тепла, на півдні Криму до 9 градусів тепла.

Водночас у Чернігівській, Сумській, Харківській та Луганській областях вночі температура дійде до позначки 20-25 градусів, місцями до 28 градусів морозу, вдень 11-16 градусів морозу.

На решті території вночі 10-15 градусів, в Київській, Полтавській та Житомирській областях 16-21 градусів, вдень 6-11 градусів морозу. В понеділок у Києві - без опадів. Температура вночі 17-19 градусів, вдень близько 10 градусів морозу. За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 27 січня найвища температура була зафіксована на позначці 7,7 градусів тепла у 1902 році, найнижча - на позначці 24,7 градусів морозу в 1954 році.

Зараз ви читаєте новину «У понеділок в Україні очікується снігопад та морози до -30». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути