Ексклюзиви
вівторок, 19 січня 2016 17:48

У поліції показали відео бійки на Драгобраті

У поліції показали відео бійки на Драгобраті

Національна поліція України виклала у мережу інтернет, відео з камер спостереження турбази "Хата Магната" де сталась масова бійка між охороною та бійцями Правого сектору.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Там нагадали, що 10 січня п'ятеро громадян влаштували бійку з персоналом на туристичній базі. Під час конфлікту громадяни погрожували вогнепальною зброєю і використовували підручні засоби.

За даними поліції, один з учасників бійки підозрюється у причетності до інших злочинів. Також наводять відео з камер відеонагляду.

"28 грудня минулого року в приміщенні однієї з АЗС на території Пустомитівського району Львівської області стався інцидент, під час якого один з відвідувачів затіяв сварку з іншим відвідувачем і персоналом АЗС і зробив декілька пострілів у стелю з бойової зброї", - йдеться у повідомленні.

Наразі всі п'ятеро учасників бійки на території туристичної бази арештовані згідно з рішеннями суду. Стосовно затриманих відкрито дев'ять кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень.

Днями, очевидець подій на Драгобраті, розповів Gazeta.ua свою версію затримання членів Правого сектору та поводження із ними.

Зараз ви читаєте новину «У поліції показали відео бійки на Драгобраті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути