Ексклюзиви
субота, 28 лютого 2015 12:57

У Москву звезли внутрішні війська
3

Фото: facebook.com

Як повідомляє телеканал "Дождь" з посиланням на очевидців, що їхали о 02. 35 за московським часом по Горьковському Шосе в районі Балашихи, велика колона військових вантажівок (не менше 30 машин), рухалися в напрямку центру столиці.

У вантажівках молоді хлопці без особливої амуніції.

Можливо, влада Москви очікує великих масових заходів цими вихідними, які можуть виникнути у зв'язку з оголошеною лідерами російської опозиції траурної несанкціонованої акції, пов'язаної з убивством Бориса Нємцова.

Телеканал Дождь повідомляє, що у бік Кремля Пречистенською набережною рухалися кілька машин військової інспекції. Стоять вантажівки на Пресненському валу і Білоруській.

"Довгі колони машин із солдатами, багато поліції, активно гальмують і перевіряють вантажні машини", - свідчать очевидці.

Така ж ситуація на Ярославському шосе, Кутузовському проспекті і Новому Арбаті - люди повідомляють, що у бік центру столиці йдуть колони МВС.

Зараз ви читаєте новину «У Москву звезли внутрішні війська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути