Ексклюзиви
пʼятниця, 17 жовтня 2014 12:34

У Москву прийшов перший сніг
4

Фото: Соціальні мережі

Минулої ночі з'явилися перші сніжинки. Наразі сніг упереміш з дощем йде на північному сході, півночі і в інших районах столиці Росії.

Про це пише ИТАР-ТАСС.

"Починаючи з п'ятниці температурний фон буде знижуватися, до вечора місцями не виключені вже мінусові відмітки. Фаза дощу вже змінилася змішаною - дощем зі снігом, а до ночі в суботу це вже буде фаза снігу. Водіям варто подбати про зміну літньої гуми на зимову", - інформує агентство.

Комунальники говорять про готовність міста до такої погоди.

Перший сніговий покрив в Центральній Росії вже відзначається в Тверській і в Ярославській областях. В Твері відзначається до 4 см снігу, в Ярославлі - до 8 см. Саме в цих областях опади з рідкої фази в четвер до ночі перейшли в стадію снігу, який тривав всю ніч. До десятої години ранку вже повалив досить інтенсивно. Сніг триває, і, можливо, школярі на перервах вже зможуть пограти в сніжки. Вже й на схід від Ярославля досить високий сніговий покрив, так, в Костромі до 11 см. Але тут він формувався протягом останньої доби.

Зараз ви читаєте новину «У Москву прийшов перший сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути