Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2015 14:28

У Москві розгромили посольство Туреччини
5

Фото: Фото: Филипп Киреев / МОСЛЕНТА

Кількасот людей людей взяли участь у акції протесту біля посольства Туреччини в Москві. Будівлю закидали камінням, яйцями і банками з фарбою. Демонстранти повибивали скло у кількох вікнах будівлі. Поліція не втручалася і нікого не затримувала. Зараз демонстранти поступово розходяться, повідомляє BBC.

За словами прес-аташе посольства Орхан Газігіль, у вікна летіли і пляшки, і працівники дипвідомства боялися пересуватися коридорами.

Напередодні до будівлі посольства у центрі Москви прийшли понад 600 людей. Деякі з учасників акції тримали в руках плакати із написами "Удар у спину" і "Не їду в Туреччину".

Нагадаємо, турецькі військові 24 листопада збили російський винищувач у своєму повітряному просторі. Обом пілотам вдалося катапультуватися. Одного із них сирійські повстанці вбили. Іншого спецназ зумів евакуювати. На пошуки пілотів були відправлені російські вертольоти. Один гвинтокрил сирійські повстанці збили протитанковою ракетою.

Зараз ви читаєте новину «У Москві розгромили посольство Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути