Ексклюзиви
субота, 03 жовтня 2015 18:51

У міліції прокоментували скандал з настоятелем Києво-Печерської лаври Павлом

У міліції прокоментували скандал з настоятелем Києво-Печерської лаври Павлом
Фото: tsn.ua

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що не мають претензій до настоятеля Києво-Печерської Лаври (Московський патріархат) Павла, який влітку не дозволив патрульним поліцейський оштрафувати свого водія за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє ТСН.

Журналісти з'ясували, що після інциденту настоятель Лаври звернувся до МВС, щоб там прокоментували скандал з порушенням правил дорожнього руху. У Міністерстві запевнили Владику, що ніяких претензій до нього не мають. І навіть подякували "за небайдуже ставлення до дотримання правил дорожнього руху, зокрема - правил зупинки і стоянки".

"Працівниками патрульної служби МВС звинувачення відносно вас не висувалося. У законодавстві України відсутня процедура притягнення до адміністративної відповідальності невстановлених осіб. Тому у зв'язку з інцидентом, який виник біля в'їзду на територію Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, водій вашого службового автомобіля не притягувався до адміністративної відповідальності. Запевняємо, що Департамент патрульної служби Міністерства внутрішніх справ до вас не має ніяких претензій. Разом з тим відсутні підстави для притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників Управління патрульної служби МВС у м. Києві. Звертаємо вашу увагу на те, що згідно абзацу восьмого частини першої статті 6 Закону України "Про дорожній рух", організація дорожнього руху на території міста згідно з відповідними генеральними планами, проектами детального планування та забудови населених пунктів належить до компетенції міських рад та їх виконавчих органів ", - йдеться у листі за підписом заступника директора Департаменту комунікацій МВС Віктора Булаева.

Зараз ви читаєте новину «У міліції прокоментували скандал з настоятелем Києво-Печерської лаври Павлом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути