Ексклюзиви
понеділок, 09 лютого 2015 17:27

У мережу злили останнє прижиттєве відео з мобільного Кузьми Скрябіна

У мережу злили останнє прижиттєве відео з мобільного Кузьми Скрябіна

На офіційному каналі Yotube загиблого Андрія Кузьменка з'явилось декілька відеозаписів здійснених самим Андрієм напередодні трагічної загибелі у Дніпропетровській області.

Відеозаписи, датовані 1 лютого 2015 року і скоріш за все, зроблені на мобільний телефон. На відео Кузьма Скрябін жорстко критикує стан доріг у Кривому Розі та Дніпропетровській області вцілому.

"Я показую вам, депутати і пане президенте нашу країну - звертається Андрій до керівництва держави. То є траса Олександрія-Кривий Ріг. Дякую вам за то, шо спи.дили всі бабки. Не хочете на своїх мерсах і лєксусах сюда на сафарі протрясти свій жирний целюліт".

"Це є наша фінальна точка - Кривий Ріг - продовжує Кузьма рухаючись на своєму автомобілі у місті. Якщо ви хочете кататися на яхтах чи на віндсерфінгу, бл.дь, чи просто, бл.дь, стати на лижі, с.ка і повозитися по ріці, то треба просто приїхати у Кривий Ріг. тут є предмет вашої роботи, шановні депутати" - сказав Кузьма і повторив проїзд перехрестям по глибокій калюжі. Тут люди живуть і мусять через ту х.ню їздити кожний день, а ви навіть не маєте поняття, що десь такі є" - зазначив співак.

Ще на одному відео Кузьма Скрябін звертається від імені водія криворізького трамваю "Щоб не бути голослівним. Передаю вам прівєт від воділи того бідного трамваю, який, ку.ва, мусить не їздити, а плавати, бл.дь, по вулицях. Тому шо в той момент, коли в країні йде війна ви все ж таки ще пи.дите гроші. У вас вистачає совісті, с.ка і нахальства, щоб тих людей мати за гавно і заставляти, бл.дь, жити їх в такій сраці. Дякую вам. За бардак" - резюмував Кузьма.

Нагадаємо, лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко загинув 2 лютого, близько 8:20 ранку поблизу села Лозоватка у Дніпропетровській області. Автомобіль співака зіштовхнувся із молоковозом. Музикант повертався з концерту, який напередодні проходив у Кривому Розі на честь 25-річчя гурту "Скрябін".

Зараз ви читаєте новину «У мережу злили останнє прижиттєве відео з мобільного Кузьми Скрябіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути