понеділок, 27 червня 2016 19:46

У Маріуполі сталися сутички в суді у справі про вбивство СБУшника

У Маріуполі сталися сутички в суді у справі про вбивство СБУшника

У Приморському районному суді Маріуполя відбулися сутички між учасниками судового засідання у справі про вбивство співробітника СБУ у Волновасі Віктора Мандзіка.

Про це повідомляє "112.Україна".

"Заворушення почалися після закінчення строку тримання під вартою підозрюваних у вбивстві. Хтось викликав поліцію - приїхали озброєні бійці спецпідрозділу. В той момент підозрювані самовільно вийшли з-за обмеження і зустрілися зі своїми родичами. Після того як прибули бійці спецпідрозділу, їх знову відсунули за загородження", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Мар'їнки СБУ знайшла велику схованку зі зброєю

Цей інцидент особисто прокоментував керівник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Деякі особи з числа родичів і близьких (заарештованих. - ред.) вирішили зірвати або затягнути судове засідання, своїми діями спровокувати співробітників поліції, дестабілізувати ситуацію і не дати суду прийняти рішення. В даний час обстановка повністю стабільна, всі люди знаходяться в залі. була спроба заарештованих втекти з-під варти", - зазначив Амброськін.

Нагадаємо, член банди на прізвисько "Адвокат" з двома товаришами, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зупинили три вантажні фури під приводом запобігання контрабанді і почали вимагати документи у водіїв. На місце затримання прибув працівник СБУ Віктор Мандзік. У нього відібрали службове посвідчення і табельну зброю - автомат АК74У. Після цього "Адвокат" зробив два постріли з автомата - перший в повітря, а другий - в голову Мандзіка. Убивши співробітника СБУ, члени банди зникли.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі сталися сутички в суді у справі про вбивство СБУшника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути