Ексклюзиви
неділя, 06 вересня 2015 16:24

У Кишиневі не вірять обіцянкам влади і ставлять намети

У Кишиневі не вірять обіцянкам влади і ставлять намети
Фото: twitter.com

Мітинг громадянської платформи DA, що проходить в неділю в Кишиневі, вимагає  відставки президента Ніколає Тімофті і проведення дострокових виборів парламенту.

"Вимагаємо проведення не пізніше 16 березня 2016 дострокових виборів парламенту, організованих урядом національної довіри", - заявив один з лідерів "DА" ("Гідність і справедливість") Андрій Нестасе.

Раніше прем'єр-міністр Молдови Валерій Стрілець після зустрічі з контактною групою, сформованою учасниками мітингу, заявляв, що влада Молдови готова до діалогу з протестувальниками.

"На ваші прохання хочу повідомити, що передав ваші вимоги і прохання зустрітися президенту Миколі Тімофті і голові парламенту Андріану Канду. Вони готові розглянути і обговорити ваші вимоги, але не готові зустрітися сьогодні", - сказав Стрілець.

 "Вони ігнорують нас, ігнорують наші вимоги. Схоже, що вони намагаються створювати видимість переговорів, щоб виграти час. Ми передамо їм всі наші вимоги і будемо домагатися їх повного виконання. Ми нікуди не поспішаємо. Акція протесту санкціонована сьогодні до 22.00, а після цього ніхто не може нам заборонити залишатися на площі. Ми встановимо намети і залишимося на площі ", - відреагував на це Нестасе.

На центральній площі Кишинева вже встановлюють перші намети.

Зараз ви читаєте новину «У Кишиневі не вірять обіцянкам влади і ставлять намети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути