Ексклюзиви
середа, 17 квітня 2013 15:31

У Франції почалися заходи з "примусової толерантності" до геїв

У Франції почалися заходи з "примусової толерантності" до геїв
Фото: lefigaro.fr

У Люксембурзькому саду в Парижі затримали чоловіка за те, що він був одягнений у "неправильний" светр. Причиною затримання є футболка, на якій зображена гетеросексуальная сім'я, що тримається за руки (мати, батько і двоє дітей). Згідно з новим законодавством це є неповагою до гомосексуальних пар. Футболка визнана аморальною, тому що відкрито пропагує прихильність до гетеросексуальних відносин.

Поліція вирішила, що даний символ ображає почуття сексуальних меншин і затримала чоловіка. За неправильний одяг йому загрожує штраф у кілька тисяч євро. Суддя, якому доручили вести цю справу, заявив: "Це гротеск, якби у мене була футболка з диктатором, у мене було б менше проблем".

Чоловік, який вдягнув футболку із зображенням мами, тата і дітей, - батько великої родини, яка прийшла на пікнік з пасхальними яйцями. Його відвели в поліцію і після години допитів прийняли рішення про те, що потрібно відкрити справу, санкція за якою передбачає штраф. Разом з ним допитали 10 осіб.

Зараз ви читаєте новину «У Франції почалися заходи з "примусової толерантності" до геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути