субота, 31 січня 2015 15:16

У день жалоби в Кривому Розі відмовилися визнати Росію агресором

У день жалоби в Кривому Розі відмовилися визнати Росію агресором
Депутати Кривого Рогу не вважають Росію агресором

Сьогодні, 31 січня, у Кривому Розі проходить сесія міської ради. Місце проведення сесії перенесли: депутати засідають у будівлі Дзержинського виконкому.

На сесію прибув один з народних депутатів від Кривого Рогу - Костянтин Усов. В обговоренні питання про визнання Росії країною-агресором він дуже різко висловився з приводу позиції міських депутатів. При голосуванні за внесення цього питання до порядку денного "за" проголосували тільки 9 осіб.

На акціях протесту мешканці Кривого Рогу прямо звинувачували нинішній склад міської ради у роботі на інтереси тодішнього президента Януковича, Партії регіонів і вирішенні своїх бізнес-інтересів при ігноруванні реальних проблем і потреб громади Кривого Рогу: саме цей депутатський склад прийняв "Звернення" до Януковича із закликом вжити жорстких заходів до протестуючих, після чого почалися побиття і розстріли учасників Майдану.

Сьогодні, 31 січня, розпорядженням міського голови в Кривому Розі оголошено День жалоби за загиблим від рук російських терористів Олександра Чумаченка, командира відділення парашутно-десантної роти 25-ї окремої повітряно-десантної бригади.

Зараз ви читаєте новину «У день жалоби в Кривому Розі відмовилися визнати Росію агресором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути