Ексклюзиви
неділя, 15 травня 2016 17:32

У "Бориспіль" з'їжджаються кияни зустрічати Джамалу
3

У міжнародному аеропорті "Бориспіль" у Києві збираються люди, аби зустріти співачку Джамалу. Вона прилітає зі Стокгольму о 18.35.

Після перемоги у пісенному конкурсі "Євробачення", яке цьогоріч проходило у Швеції, українська співачка Джамала тріумфально повертається до Києва. Зустрічати її до аеропорту "Бориспіль" вже за дві години до прильоту почали збиратися прості кияни. У терміналі аеропорту – вже кілька десятків людей з квітами і прапорами України.

Також на місце з'їжджаються і журналісти.

Готуються до зустрічі української переможниці і працівники аеропорту. Майже через увесь термінал організовують коридор, яким буде виходити співачка. По обидва боки від огородження скупчилися десятки людей – місця "у перших рядах" вже не залишилося.

При цьому, як вдалося дізнатися кореспонденту Gazeta.ua, співробітників аеропорту, у яких зміна закінчується о 7 вечора, попросили затриматися ще на кілька годин. Очікують, що ближче до прильоту Джамали, бажаючих зустріти і привітати її з перемогою буде дуже багато і знадобиться додаткова допомога.

Також до терміналу підтягується поліція.

Приїхали привітати переможницю і кримські татари - вони під'їхали до аеропорту цілою делегацією на спеціальному автобусі.

Нагадаємо, 14 травня у Стокгольмі українська співачка Джамала тріумфально перемагала у пісенному конкурсі "Євробачення 2016". Вона виконала пісню "1944" про насильну депортацію кримських татар сталінським режимом.

Зараз ви читаєте новину «У "Бориспіль" з'їжджаються кияни зустрічати Джамалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути