Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2015 15:24

Туркам почали влаштовувати проблеми при в'їзді до Росії

Туркам почали влаштовувати проблеми при в'їзді до Росії
dt.ua

Посольство Туреччини в Росії стверджує, що групу із 30 турецьких громадян не пустили в Росію та відправили додому. Також до посольства почали надходити повідомлення про суворий огляд особистих речей турків, які приїжджають до Росії, пише РБК.

Про це виданню розповів власник великої російської взуттєвої мережі, що розміщає замовлення на турецьких фабриках. За його словами, його партнери відмовилися від зустрічі в Москві і запропонували зустрітися в Європі, оскільки бояться проблем при в'їзді.

Потім наявність проблем під час перетину кордону підтвердили представники прес-відділу посольства Туреччини в Росії. Він розповів, що зараз громадяни Туреччини мають право в'їхати без візи до Росії на 30 днів, а на кордоні всіх приїжджих дуже ретельно перевіряють.

Росія ввела ряд санкцій різного ступеню на турецькі товари та заборонила своїм громадянам літати туди відпочивати. На митниці вже почали затримувати вантажі з Туреччини. 25 листопада Россільгоспнагляд вже заборонив постачання м'яса турецького виробництва. Крім того, відомство не пустило в Калінінградську область понад 162 тонн курячого м'яса з Туреччини.

Асоціація компаній роздрібної торгівлі рекомендувала своїм членам самостійно призупинити поставки фруктів і овочів з Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «Туркам почали влаштовувати проблеми при в'їзді до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути