Ексклюзиви
середа, 06 травня 2015 15:00

Турчинов перевірив, як "кується" броня для АТО

Турчинов перевірив, як "кується" броня для АТО

Вітчизняний виробник сьогодні забезпечує основні потреби української армії у військовій техніці та зброї. Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів Політичної партії "Народний фронт" Олександр Турчинов журналістам після відвідання Житомирського бронетанкового заводу, інформує сайт "Народного фронту".

"Сьогодні, відновлюючи військовий потенціал країни, ми змушені спиратися винятково на власні сили. Військово-промисловий комплекс - це рушійна сила нашої економіки, і організація виробництва на усіх підприємствах ВПК сьогодні фактично забезпечує наші Збройні Сили та Національну гвардію необхідною зброєю і технікою", - наголосив він.

Олександр Турчинов зауважив, що Житомирський бронетанковий завод зараз працює на повну потужність. Так, за його словами, підприємство виробляє БМП, БТРи, ремонтує пошкоджену на фронті бойову техніку, а також "налагодило випуск бойового модуля, який може бути поставлений на різні моделі бойових машин". "Цей модуль має 30-міліметрову пушку, кулемет, АГС та дві пускові установки ракет типу "Стугна", - констатував секретар РНБО.

Крім того Олександр Турчинов відзначив, що сьогодні Україна змушена розраховувати винятково на власні сили, тому що активного зрушення у військово-технічній співпраці зі стратегічними партнерами поки немає. "Саме тому такі підприємства сьогодні створюють бойовий потенціал для наших Збройних Сил", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов перевірив, як "кується" броня для АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути