Ексклюзиви
пʼятниця, 13 червня 2008 08:54

Тіна Кароль зіграє пишне весілля за два дні (ФОТО)

 
У неділю співачка Тіна Кароль повінчається зі своїм коханим-продюсером Євгенієм Огіром.

Вінчання, найімовірніше, пройде в Києво-Печерській Лаврі, а саме святкування - в одному з ресторанів в центрі Києва, де відзначити церемонію коштуватиме $200-300 з людини, пише "Сегодня".
У меню ресторану є такі вишукані страви як "Чорна тріска, маринована в соєвому соусі, зі спагеті з овочів, ароматизованих імбиром і гострим кокосовим супом" (339 грн), "Террін з фуа-гра з родзинками, інжиром, кедровими горіхами і фісташками, поданий з желе з Массандрової мадери" (139 грн) та ін.

Не дивлячись на травневу заяву Тіни про те, що на весіллі буде багато іменитих колег, "Сегодня" з"ясувало, що серед запрошених точно немає Андрія Данілка, Ірини Білик, Ігоря Ліхути, Таїсії Повалій і Олени Коляденко.

Зате не обійдеться без ведучого танцювального проекту Юрія Горбунова.  Серед гостей також буде Алан Бадоєв - відомий режисер і кліпмейкер, який неодноразово працював над кліпами Тіни.

Ніякої зйомки цього дня він вести не буде, а свій подарунок тримає в таємниці. Також будуть на весіллі Ліля Подкопаєва та Тимофій Нагорний. Вони готують в подарунок молодим ковбойські костюми.


Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль зіграє пишне весілля за два дні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути