Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2015 16:18

Терористи можуть відпустити сьогодні "кіборга" Кузьміних

"Кіборг" Олег Кузьміних може бути звільнений з полону вже сьогодні. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час виступу на саміті Східного партнерства у Ризі, повідомляє Громадське.

"Зараз завершилася велика робота, яку провели у гуманітарній підгрупі у тристоронній контактній групі, і щойно повідомили, що сьогодні із високою ймовірністю вдасться звільнити командира 90 батальйону 81 бригади нашого "кіборга" Кузьміних, який вже багато тижнів перебуває у полоні і є велика надія, що сьогодні ввечері він уже буде вдома. Будемо молитися, щоб сьогодні ця операція завершилася успішно", – повідомив президент.

Нагадаємо, 20 січня 37-річний підполковник Олег Кузьміних, командир штурмового батальйону 81-ї десантної бригади потрапив до полону. Це сталося, коли підрозділ на чолі з командиром рухався в бік Донецького аеропорту, щоб врятувати поранених бійців.

 

За два дні в мережі з'явилося відео, відзняте російськими ЗМІ, на якому Кузьміних зі слідами побоїв вивели до місця обстрілу тролейбуса в Донецьку в присутності керівника самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченка. Також є багато відео зі знущаннями над українськими військовополоненими. Побиття, приниження людської честі й гідності полонених є візитівкою так званого ополчення.

Зараз ви читаєте новину «Терористи можуть відпустити сьогодні "кіборга" Кузьміних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути