вівторок, 29 березня 2016 22:16

Терористи готують мітинги на окупованих територіях Донецької області

Терористи готують мітинги на окупованих територіях Донецької області
Фото: tsn.ua

30 березня, на площах міст, так званих, окремих районів Донецької області, тимчасово непідконтрольних Україні, планується проведення мітингів антидержавного характеру спрямованих на знищення територіальної цілісності і незалежності України.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

"В таких населених пунктах як Донецьк, Макіївка, Горлівка, Єнакієве, Дебальцеве, Вуглегірськ та інші" народні рупори "будуть звинувачувати Україну в недотриманні низки пунктів мінських домовленостей, в постійному порушенні режиму припинення вогню, навмисному ускладненні перетину контрольно-пропускних пунктів цивільними особами, невиконання умов по розмінуванню буферних зон, нібито привели до загибелі мирних жителів, з іншого боку будуть дякувати "військовослужбовців ДНР" за боротьбу за свободу своєї "республіки", - наголошується в повідомленні.

Встановлено, що фінансове забезпечення цих масових провокацій здійснюється російськими політичними організаціями через незаконно обраних лідерів так званих "ДНР" та "ЛНР". З метою залучення до участі в протестах встановленої кількості осіб планується виділення близько 400 тисяч російських рублів. Підтримку "волі народу" повинна забезпечити і так звана "Донецька народна дружина", яка буде вести збір активістів і взаємодія через соціальні мережі.

Зараз ви читаєте новину «Терористи готують мітинги на окупованих територіях Донецької області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути