неділя, 04 жовтня 2015 00:55

Теракт в Єрусалимі: загинули двоє людей, ще двоє - поранені, серед них 2-річна дитина
8

Фото: NEWSru.co.il

В результаті теракту, скоєного 19-річним арабом, в Старому місті Єрусалиму дві людини загинули і двоє поранені. Про це повідомляє Cursorinfo.co.il.

Двоє чоловіків - 40 і 35 років - померли в лікарні. 22-річна мати дитини у важкому стані. Дворічна дитина отримав легке поранення в ногу.

За даними попереднього розслідування, терорист атакував групу людей, які прямували до Стіни плачу по вулиці Хагай. Він вдарив ножем чоловіка, батька сімейства, вихопив у нього пістолет і вистрілив у жінку і дитину. Після цього араб почав стріляти у туристів.

Напад стався в одному з найбільш охоронюваних районів Старого міста. При цьому охорона була посилена в дні свята Суккот.

Поліції і бійцям прикордонної охорони вдалося нейтралізувати терориста. За попередніми даними, нападник був застрелений.

Як повідомляє палестинське агентство Maan, теракт скоїв 19-річний палестинський араб Муханнад Шафік, житель Рамалли.

Перед тим, як скоїти теракт, Муханнад написав на своїй сторінці у Facebook, що "палестинський народ не готовий миритися з приниженням" і заявив про відкриття третьої інтифади.

Зараз ви читаєте новину «Теракт в Єрусалимі: загинули двоє людей, ще двоє - поранені, серед них 2-річна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути