пʼятниця, 24 квітня 2015 12:37

Татуювання, карнавали і "космічний" кіт - Гонтарева показала, як живе
23

Фото: Hubs
Глава НБУ займється тенісом і плаванням.

Глава Національного банку України Валерія Гонтарева 14 років живе з сім'єю в Ірпені. Відтоді у двоповерховому будинку родини не робили ремонт. З подробицями свого особистого життя Гонтарева поділилася з журналом Hubs.

Вдома очільницю НБУ чекає чоловік Олег Борисович, 14-річний син Нікіта і кіт Ельф породи девон-рекс. Двічі на місяць в гості приїздить старший син, 27-річний Антон, з дружиною Валерією, 25 років, і 3-річним онуком Девідом.

З чоловіком Олегом Валерія Гонтарева у шлюбі вже 30 років. П'ять років тому, на 25-річчя з дня весілля, зробили собі татуювання. На лівому плечі Гонтарєвої: питання Do you still love me? На плечі чоловіка відповідь Yes, I do.

"У нас був шлюб з розрахунку - я виходила заміж за ді-джея і думала, що буду безкоштовно ходити на дискотеки", - жартує вона.

До призначення на пост глави Нацбанку подружжя гучно відзначало річниці і ювілеї. Гонтарева полюбляє тематичні вечірки і карнавали. Каже, що зараз не має на це часу.

Син Нікіта мріє стати фінансистом, як батьки. Хлопець хоче вчитись у Києві, але батьки "мають на нього великі плани" і планують відправити за кордон. За словами хлопця, разом з родиною він вже встиг побувати в 30 країнах світу. Подорожі - сімейне хобі Гонтаревих.

"На найближчу відпустку плануємо поїздку всією сім'єю по древньому Китаю. Сподіваюся, в країні буде все спокійно, і я зможу вирватися в цю подорож. А взагалі у нас графік подорожей розписаний на 10 років вперед. І це не пляжний відпочинок, ми любимо їздити по країні, знайомитися з визначними пам'ятками, історією. Любимо кататися на лижах, летіти з великих океанських хвиль на серфі або злітати на флайборді високо в небо, а звідти пірнати у воду. Ми всі музичні меломани, тому раніше часто їздили на рок-фестивалі", - розповіла Гонтарева.

Як зізнається глава НБУ, ще одна її пристрасть - читання.  "Читаю багато і за 50 років життя, мабуть, прочитала більшість кращих творів світової класики та сучасної літератури. Я до сих пір читаю книги вголос молодшому синові. Чоловік мене за це лає", - розповідає вона.

Зараз читає Джорджа Сороса в оригіналі і "Старий і море" Хемінгуея - синові. Зазначає, що багато читає англійською, в оригіналі - всього Кена Фоллетта, а от "Улісс" Джеймса Джойса так і не осилила.

Серед музичних вподобань - джаз і класика, але на першому місці - рок.

"У день весілля чоловік подарував мені красиво перев'язані бантом бобіни з концертами моєї улюбленої групи "Акваріум". Пройшли всі ці 30 років, а я досі залишаюся прихильницею "Акваріума" Бориса Гребенщикова, - зізнається Гонтарева. - У нас з чоловіком смаки сходяться в року - Nickelback, Nirvana, Metallica, а з більш сучасних - це Muse, 30 Seconds to Mars. Але Олег заглиблений у прогресив, а мені більше подобається поп-рок".

Зараз ви читаєте новину «Татуювання, карнавали і "космічний" кіт - Гонтарева показала, як живе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути