Ексклюзиви
вівторок, 13 січня 2015 17:14

Китайський контрабандист приклеїв до тіла 94 iPhone

Митники Шеньчженя затримали жителя Гонконгу, який закріпив на своєму тілі 94 iPhone 6 і 5S, намагаючись вивезти смартфони контрабандою на територію материкового Китаю.

Про це повідомляє портал Sina News.

Як пояснює портал, співробітники митниці "Футіан порт", на якій оглядають мандрівників з Гонконгу у материковий Китай, звернули увагу на людину з неприродною ходою.

У багажі жителя Гонконгу митники не виявили нічого підозрілого, але попросили пасажира пройти через рамку металошукача. Пристрій показав, що під одягом чоловіка є металеві предмети.

При огляді з'ясувалося, що на тілі жителя Гонконгу, в тому числі на спині, стегнах, грудях і литках скотчем закріплені смартфони Apple - в основному iPhone 6 і iPhone 5S на загальну суму близько $48 тисяч доларів.

Митники описують затримання підозрюваного в контрабанді як "типовий випадок", що відрізняється від інших тільки кількістю техніки. Вони відзначають, що контрабандисти везуть з Гонконгу на територію материкового Китаю не тільки електроніку, але і продукти харчування, які на континенті коштують істотно дорожче.

 
Зараз ви читаєте новину «Китайський контрабандист приклеїв до тіла 94 iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути