середа, 02 березня 2016 03:00

Стало відомо, в яку лікарню відвезли затриманого "азовця" Краснова

Стало відомо, в яку лікарню відвезли затриманого "азовця" Краснова
Фото: www.rbc.ua

Затриманий співробітниками Служби безпеки України лідер громадської організації "Цивільний корпус "Азов-Крим" Станіслав Краснов перебуває в госпіталі СБУ в Києві. Про це сказав представник "Цивільного корпусу "Азов" Олександр Алфьоров, передає Крим.Реалії.

"У мене немає подробиць, можу тільки сказати, що співробітники СБУ відвезли його з суду в госпіталь СБУ, здається, на Печерську", — сказав він.

"Сьогодні вночі закінчується термін затримання, але ми думаємо, що його відразу затримають знову. Побратими однаково підуть до ізолятора вночі", — додав Алфьоров.

За інформацією адвоката Краснова Андрія Мамалиги, його підзахисного відвезли з Шевченківського суду за рішенням судді після того, як лікарі "Швидкої допомоги" поставили йому діагноз "гіпертонічний криз". "Тиск виміряли — 180 на 120, якщо не помиляюся. Співробітники СБУ відвезли його.... ", — зазначив Мамалига.

Нагадаємо, 1 березня Шевченківський районний суд міста Києва розпочав засідання щодо обрання міри запобіжного заходу "азовцю" Краснову. Йому інкримінують ст.263 ККУ (незаконне зберігання зброї).

Також СБУ звинуватила Краснова у передачі списків полку "Азов" російській стороні та підготовці вбивства активіста блокади Криму. Крім того, СБУ підозрює Краснова у співпраці зі спецслужбами РФ.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, в яку лікарню відвезли затриманого "азовця" Краснова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути