четвер, 12 січня 2017 15:43

Син фельдшера-рятувальника потребує допомоги на лікування раку

 

16-річний Олег Перевізник з села Білозір'я на Черкащині потребує термінової допомоги на лікування. Він перебуває в Черкаському обласному дитячому центрі онкології і гематології. У дитини виявили периферичну Т-клітинну лімфому з ініціальним ураженням кісткового мозку.

"Півтора місяця тому в Олега заболіло горло. Був сонливий, швидко стомлювався. Ми подумали, що перевтомлюється, бо навчається в гуманітарно-правовому ліцеї. Коли син пішов до лікаря, він направив його на аналізи. Гемоглобін був занизький. Для ретельнішого обстеження, Олега направили в онкодиспансер. Але показники, які входять до гемоглобіну, були в нормі. Ретельніше обстеження показало, що в кістковому мозку присутній великий відсоток бластів. Почали термінове лікування, бо швидко збільшувалася їх кількість.

Після кількох курсів хіміотерапії організм увійшов у ремісію. Днями Олег пройде ще два курси. Остаточний результат, чи потрібна буде пересадка кісткового мозку, буде відомий на 33-й день лікування. Десь їхати за кордон коштів наша родина немає. На лікування треба щонайменше 150 тисяч євро. Не кажучи вже про пересадку кісткового мозку, яка коштує від 200 тисяч євро. Зараз Олегу потрібні ліки, які підтримують імунітет організму після хіміотерапії. Вони дуже дорогі і їх краще замовляти з-за кордону. Бо вітчизняні, кажуть, недостатньо очищені і дають чимало побічних ефектів. Або взгалаі трапляються підробки. А лікування може тривати до 2 років. Тому просимо в людей допомоги на лікування нашого сина", - розповів Gazeta.ua батько, Олександр Перевізник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через рак у Вікторії Ткаченко відмовляють нирки - потрібні 120 тис. грн

"Ми ніколи не просили по допомогу, але зараз вона дуже потрібна нашому колезі. Допоможіть врятувати сина нашого фельдшера-рятувальника аварійно-рятувального загону спецпризначення нашого управління", - звернувся через Facebook начальник аварійно-рятувального загону управління ДСНС Черкаської області Олександр Дубенець.

Реквізити для допомоги:
Приватбанк

МФО 3052999

Код ЄДРПУ 14360570
Рахунок одержувача – 2924 4825 509 100 (Перевізник Олександр Олександрович) або його картка в цьому банку - 5168 7573 0804 6277.

Контакти матері, Наталії Миколаївни Перевізник (063) 955 05 30.

Зараз ви читаєте новину «Син фельдшера-рятувальника потребує допомоги на лікування раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути