Ексклюзиви
понеділок, 29 вересня 2014 16:29

Руфер Мустанг виставив на аукціон кросівок, заплямований фарбою
11

Фото: 1plus1.ua

Учора, 28 вересня, руфер Григорій "Мустанг" заявив, що виставляє на аукціон єдиний доказ своєї причетності до фарбування зірки у Москві.

Було це в ефірі проекту "Хоробрі серці" на телеканалі "1+1".

"Зірку фарбував я один. І я українець. А сидять зараз під слідством 6 чоловік, і вони всі росіяни - так працює російська поліція. Тому я хотів би їм допомогти. З усіх речових доказів у мене залишилися тільки кросівки зі слідами фарби. Один кросівок я можу відправити до слідчого комітету, якщо вони зі мною зв'яжуться: ви можете проводити з ним різні досліди і робити все на свій розсуд. А другий кросівок я виставляю на аукціон", - повідомив Мустанг.

Аукціон, на який руфер виставив свій кросівок, благодійний і відбувається за підтримки компанії "1+1 Media". Про нього було оголошено в ефірі "Хоробрих сердець". Лотами цього аукціону стали речі від відомих українців. А отримані кошти будуть витрачені на закупівлю реанімобілей.

Зокрема перший лот надала родина Президента України Петра Порошенка. Це триптих "Єдина Україна", який малювали діти Порошенка – кожен свою картину. Також свої лоти запропонували телеведучі Алла Мазур та Катерина Осадча.

Зараз ви читаєте новину «Руфер Мустанг виставив на аукціон кросівок, заплямований фарбою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути