Ексклюзиви
субота, 30 квітня 2016 17:20

Розвідка встановила особу російського офіцера

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило ім'я кадрового офіцера Збройних сил Російської Федерації, який служить в Донбасі.

У Донецьку зараз знаходиться майор ЗС РФ Залібек Умаєв. Відомо, що росіянин 1980 року народження - уродженець Дагестану, живе в Карачаєво-Черкескій Республіці.

 

Умаєва відправили на Донбас в березні 2015 року з посади начальника інженерної служби 34-ій окремої мотострілкової бригади 49-ої армії Південного військового округу ЗС РФ. Підрозділи цієї бригади у 2014 році були на території Криму.

За інформацією розвідки, Умаєв безпосередньо причетний до організації та проведення мінно-підривних робіт і підготовці диверсантів-підривників, а також за розпорядженням іншого російського офіцера займався переправленням в Росію краденого майна.

Нагадаємо, що раніше українська розвідка назвала імена ще чотирьох російських офіцерів, яких було відряджено Кремлем в Донбас для участі в бойових діях проти України: Руслан Іскуженов, Сергій Кузовлев, Олег Цеков і Костянтин Канаплянік.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка встановила особу російського офіцера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути